Öppet manus – Vardags IT projekt

För den som gillar teater, och vill ta plats i skrivprocessen (dvs att utforma ett manus tillsammans med andra) så kan jag rekommendera er att registrera er på Öppet manus.

Öppet manus är ett lekfullt experiment för människor som tycker om att berätta och att utveckla idéer tillsammans med andra i en social, kreativ anda. Skrivprocessen i Öppet manus pågår 7 juni – 8 augusti 2010. Vi samskriver teatermanus. Alla får vara med. Presentera din egen pjäsidé eller gå med i en befintlig grupp. När en grupp fått nio skribenter sluts den och manusförfattandet kan starta. Obegränsat antal grupper kan delta. Efter 8 augusti röstar webbpubliken på bästa manus och en teaterjury väljer slutgiltigt. Vinnande manus bearbetas, scenbygge, kostym och repetitioner tar vid. Urpremiär på Norrbottensteatern den 2 december 2010.

Som ni ser ligger fokus på skrivandet under sommaren, och det är redan satt ett premiärdatum för uppsättningen på Norbottensteatern mot slutet av året. Projektet har fått finansiering inom ramarna för Vardags IT.

Annonser
Det här inlägget postades i Okategoriserade och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s